Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (4 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Hamburgerek
Alcím: a barbecue ranch burgertől a miszós lazacburgerig
Szerző: Gayler, Paul
Közrem.: Filgate, Gus (fotó) ; Karetka Zsófia (ford.)
Szerz. közl: Paul Gayler ; Gus Filgate fotóival ; [ford. Karetka Zsófia]
Kiadás: [Budapest] : Gabo, cop. 2015
Eto: 641.84(083.12) ; 641.55(083.12) ; 637.5
Tárgyszó: hamburger ; szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: G 30
ISBN: 978-963-689-990-5
Nyelv: magyar
Oldal: 143 p.
UKazon: 201715069
Kivonat: Az ismert séf ismét megjelenő könyvében izgalmasabbnál izgalmasabb hamburger-recepteket oszt meg az érdeklődőkkel. Elsőként egy kis "hamburgertörténelem" következik, majd a szerző a házi készítési módszereket és kiemelten a sütéstechnikát mutatja be. Ezt követik a receptek: elsőként a klasszikus marhaburgerek, a "még több húst" tartalmazó burgerek, a halburgerek, végül a vegaburgerek elkészítési módjai, tartalmazva a hozzávalók pontos listáját, az elkészítés módját, lépésről lépésre, egy-egy színes fotó kíséretében. Az utolsó részben a kiegészítőkről, salsákról és savanyúságokról olvashatunk. A kiadványt név- és tárgymutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Galambok 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.641 G 30NK023620Kölcsönözhető
Gelse 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 G 30NK023623Kölcsönözhető
Magyarszerdahely 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 G 30NK023621Kölcsönözhető
Miháld 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.641 G 30NK023622Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer