Kivonat: |
A Trend bookazine-sorozat mostani számában változatos, modern receptek közül szemezgethetünk. A választék színes és igyekszik minden igényt lefedni: húsos, klasszikus stílusú fogások éppúgy szerepelnek benne, mint "mentes", vegetáriánus, sőt, vegán ételek. Az első részben néhány fontos
[>>>]
A Trend bookazine-sorozat mostani számában változatos, modern receptek közül szemezgethetünk. A választék színes és igyekszik minden igényt lefedni: húsos, klasszikus stílusú fogások éppúgy szerepelnek benne, mint "mentes", vegetáriánus, sőt, vegán ételek. Az első részben néhány fontos konyhatechnológiai fogás kerül ismertetésre (konyhai eszközök, szószok, alaplevek, savanyítás, mázak, sütési módok, füstölés stb.). Az ezt követő részben a nemzetközi konyha közismert fogásainak receptjei kaptak helyet, köztük olyanokkal, mint a buffalo csirkeszárnyak, a sajtos makaróni, a sütőtökös pite, a padlizsános-paradicsomos gratin. a lazacos bagel, a hamburger, vagy az almás pite. A harmadik fejezetben a modern, fúziós divatirányzatok követő, nálunk még kevésbé ismert, de mindenképp kipróbálásra ajánlható ételek közül válogathatunk. Így ha kísérletező kedvünk úgy hozza, vendégeunket meglephetjük halas-kapris lasagnéval, currys fasírttal és kókusztejes szósszal, karibi jambalaya kolbásszal, quinoás kukoricalevessel, tonhalcarpaccióval, mogyoróvajas-eperdzsemes tortával, vagy házi guacamoléval. A szöveget igényes színes képek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
|