Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A főzés tudománya
Alcím: [konyhai praktikák izgalmasan és látványosan]
Szerző: Farrimond, Stuart
Közrem.: Bull, Peter (ill.) ; Radford, Nick (ill.) ; Szkladányi András (ford.)
Szerz. közl: Stuart Farrimond ; [ill. Peter Bull, Nick Radford ...] ; ford. Szkladányi András
Kiadás: [Budapest] : Libri, cop. 2019
Eto: 641.5(036)
Tárgyszó: gasztronómia ; konyhatechnika
Egys.cím: The science of cooking (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: F 28
ISBN: 978-963-433-568-9
Nyelv: magyar
Oldal: 256 p.
UKazon: 201921046
Kivonat:
A sütés-főzés metodikájával ismerteti meg az olvasót Stuart Farrimond kötete, amely elsősorban azoknak szól, akik szeretnek a lehető legalaposabban felkészülni elméletben egy olyan gyakorlatias dologból is, mint a konyhatündérkedés. Az első részben az ízlelés és szaglás kémiáját, biológiáját   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 F 28345767Kölcsönözhető
Kisrécse 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 F 28NK034604Kölcsönözhető
Nagyrada 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 F 28NK034603Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer