Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Korszerű élelmezés az óvodáskortól a kamaszkorig
Közrem.:
Tarján Róbert (szerk.,bev.)
Szerz. közl:
[szerk., bev. Tarján Róbert]
Kiadás:
Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1974
Eto:
64.012-053.2
;
641.5(083.12)
;
641.56(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
64.012-053.2
Fő
64.012-053.2
gyermekélelmezés tervezése, szervezése
ETO jelzet:
641.5(083.12)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
641.56(083.12)
Fő
641.56
speciális készítésű ételek ; diétás étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Tárgyszó:
gyermekétkeztetés
;
gyermekélelmezés
Szakjel:
640
Cutter:
K 72
ISBN:
963-220-069-1
Nyelv:
magyar
Oldal:
374, [1] p.
UKazon:
741855
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer