Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (4 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Fermentált finomságok
Alcím: mezítlábas módra
Szerző: Sinka Miléna
Közrem.: Fisch Veronika (fotók)
Szerz. közl: Sinka Miléna ; [fotók Fisch Veronika]
Kiadás: [Vác] : Sinka Miléna, 2017
Sorozat: Mezítlábas könyvek
Eto: 641.4(083.12)
Tárgyszó: savanyítás ; konzerválás ; fermentálás ; erjesztés
Szakjel: 641
Cutter: S 64
ISBN: 978-963-12-8941-1
Nyelv: magyar
Oldal: 31 p.
UKazon: 201923088
Kivonat: Fermentálással, azaz erjesztéssel készült savanyúságok, befőttek receptjét osztja meg az olvasókkal Sinka Miléna. A módszer lényege és legfőbb erénye, hogy teljesen természetes módon működik, az erjedés során keletkező baktériumok ízesítik, tartósítják a finomságokat. A színes fotókkal illusztrált kis füzetben összesen tizenegy így készülő étel leírása olvasható: a sort a fermentált fahéjas alma nyitja meg, amit olyanok követnek, mint a savanyított alma, a fermentált cukkini, a pikáns gyömbéres sárgarépa, a hamis kimcsi, az almás-fahéjas cékla - és hasonlók. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 S 64346244Kölcsönözhető
Kerecseny 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 S 64NK035076Kölcsönözhető
Sormás 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 S 64NK035075Kölcsönözhető
Újudvar 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.641 S 64NK035074Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer