Simplissime - így mondják olaszul, hogy legegyszerűbb. És valóban: az alcím nem kevesebbet ígér, mint néhány (az előszó ígérete szerint 2-6) alapanyagból a lehető legkevesebb faksznival, gyorsan előállítható ételeket, amelyek nemcsak a hétköznapi asztalra valók, de alkalomadtán "elkápráztathatjuk a
[>>>]
Simplissime - így mondják olaszul, hogy legegyszerűbb. És valóban: az alcím nem kevesebbet ígér, mint néhány (az előszó ígérete szerint 2-6) alapanyagból a lehető legkevesebb faksznival, gyorsan előállítható ételeket, amelyek nemcsak a hétköznapi asztalra valók, de alkalomadtán "elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában". ***A nagyalakú, közel négyszáz oldalas, jellemzően az olasz konyha ihlette receptválogatást a különféle harapnivalók nyitják meg, majd következnek az előételek, a kötet nagy részét kitevő főételek (benne tésztákkal, húsos és zöldséges fogásokkal, egytálételekkel, tenger gyümölcseivel, halakkal), és pár desszertkülönlegesség, köztük olyanokkal, mint a mentás eper forraltbor-sziruppal, a borban posírozott sáfrányos körte vagy a bazsalikomos epersaláta. A színes fényképekkel kísért kiadvány végén mutató segít a válogatásban. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]