A Boook Kiadó tematikus egészségtudatos szakácskönyv-sorozatának legújabb darabja vegán reggelik elkészítési módját ismerteti. Olyan ételekről van szó, amelyek zöldségek, gyümölcsök, gabonák és magvak felhasználásával készülnek, viszont nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű élelmiszert, tehát
[>>>]
A Boook Kiadó tematikus egészségtudatos szakácskönyv-sorozatának legújabb darabja vegán reggelik elkészítési módját ismerteti. Olyan ételekről van szó, amelyek zöldségek, gyümölcsök, gabonák és magvak felhasználásával készülnek, viszont nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű élelmiszert, tehát tejterméket, tojást, mézet, halat és húst sem. Sok recept ezen túl gluténmentes is. A szerző általános jellegű tanácsit követően, a legfontosabb alapanyag (vagy alapanyag-csoport) szerint ábécérendben haladva több mint hetven étel elkészítési módját ismerhetik meg az érdeklődők. Az almás palacsintától a banánkenyérig, a csokis chiapudingtól az epres kenyérsüteményig, a kendermagtejtől a kukoricasalátáig, a sárgarépás muffintól a szederturmixig terjed a paletta. Az elkészült ételeket egy-egy színes fotó is bemutatja. A kiadvány végén tárgymutató segíti annak használatát. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]