A megszokott kilencvenkilenc recept helyet (pontosan eggyel) több mint kétszer ennyi szerepel Lajos Mari új szakácskönyvében. A dupla méret mellet érv egyrészt az olasz konyha színvonala és népszerűsége, másrészt a szerző személyes kötődése: nemcsak olasz szakot végzett eredetileg, de első férje -
[>>>]
A megszokott kilencvenkilenc recept helyet (pontosan eggyel) több mint kétszer ennyi szerepel Lajos Mari új szakácskönyvében. A dupla méret mellet érv egyrészt az olasz konyha színvonala és népszerűsége, másrészt a szerző személyes kötődése: nemcsak olasz szakot végzett eredetileg, de első férje - a lánya édesapja - olasz volt, így első kézből volt szerencséje megismerni a varázslatos itáliai konyhát. Több mint harmincöt év alatt több száz receptet gyűjtött össze, ezekből válogatta ki azt a kétszázat, amely méltón képviselheti az olasz konyhaművészetet, nem utolsósorban pedig minden alapanyag adott hazánkban is ahhoz, hogy el lehessen készíteni. A választékban helyet kaptak kényeztető falatkák, előételek, levesek, rizottók, tésztaételek, halas és húsos főfogások, egytálételek, saláták, köretek, pizzák és lepények, illetve desszertek. A szöveget színes fényképek kísérik. A kötet jó alap lehet mindenkinek, aki szeretne kipróbálni olasz ételeket, finomságokat. "www.kello.hu@minden jog fenntartva"
[<<<]