Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (4 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A főzés magasiskolája
Alcím: 250 séfmódszer bemutatása lépésről lépésre, 1800 fotóval
Közrem.: Boyer, Blandine (szerk.) ; Institut Paul Bocuse (közread.) ; Dentzer, Yvelise (szerk.) ; Jeannette, Aurélie (fotó) ; Thevenet, Jonathan (fotó) ; Király Katalin (ford.) ; Boucuse, Paul (előszó)
Szerz. közl: [szerk. biz. ... Blandine Boyer ..., Yvelise Dentzer ...] ; fotó Aurélie Jeannette és Jonathan Thevenet ; [... ford. Király Katalin] ; előszó Paul Boucuse ; [közread. a] Paul Bocuse Intézet
Kiadás: [Budapest] : Geopen, 2017
Eto: 641.5
Tárgyszó: szakácsművészet ; ételkészítés
Szakjel: 641
Cutter: F 87
ISBN: 978-615-5331-88-6
Nyelv: magyar
Oldal: 716 p.
UKazon: 201724093
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 F 87337532Kölcsönözhető
Fityeház 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 F 87NK025964Kölcsönözhető
Liszó 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 F 87NK025965Kölcsönözhető
Nagyrécse 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.641 F 87NK025227Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer