Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszer-higiénia
Alcím:
élelmiszerlánc-biztonság
Szerző:
Laczay Péter (1957)
Közrem.:
Reichart Olivér (közrem.)
Szerz. közl:
Laczay Péter ; [a 2. fejezetet Reichart Olivér ... írta]
Kiad. jel:
2. átd. kiad.
Kiadás:
Budapest : Mezőgazda, cop. 2013
Eto:
614.31(075.8)
;
663/664.017(075.8)
;
65.018(075.8)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
614.31(075.8)
Fő
614.31
élelmiszer-ellenőrzés ; élelmiszer-higiénia
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
ETO jelzet:
663/664.017(075.8)
Fő
663/664.017
anyagismeret, élelmiszeripar ; élelmiszeripar, anyagismeret ; anyagvizsgálat, élelmiszeripar ; élelmiszeripar, anyagvizsgálat
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
ETO jelzet:
65.018(075.8)
Fő
65.018
minősítés ; minőség ; minőségbiztosítás ; üzemvezetés
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
Tárgyszó:
élelmezés-egészségügy
;
egyetemi tankönyv
;
élelmiszer-vizsgálat
Szakjel:
614
Cutter:
L 11
ISBN:
978-963-286-689-5
Nyelv:
magyar
Oldal:
676 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 656-663.
UKazon:
201410100
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer