Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételkészítési ismeretek
Szerző:
Pető Gyula
Szerz. közl:
Pető Gyula
Kiadás:
Budapest : Műszaki K., 2013
Eto:
641(075.3)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641(075.3)
Fő
641
élelmiszerek elkészítése, ételek ; ételek, élelmiszerek elkészítése
Formai
(075.3)
középiskolai tankönyv ; tankönyv, középiskolai
Tárgyszó:
háztartás
;
sütés, főzés
;
szakácskönyv
;
ételrecept
;
középiskolai tankönyv
Szakjel:
641
Cutter:
P 64
ISBN:
978-963-16-1943-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
1008 p.
UKazon:
201103291
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 P 64
311955
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer