"A magyaros konyhának nagy múltja van, de múltjához méltó jelene is" - írja a szerző könyvének bevezető fejezetében. Számos érdekességet megtudhat az érdeklődő például Mátyás király asztaláról, a paprika pályafutásáról, valamint az igazi magyar ételek elkészítésének különleges főzéstechnikájáról.
[>>>]
"A magyaros konyhának nagy múltja van, de múltjához méltó jelene is" - írja a szerző könyvének bevezető fejezetében. Számos érdekességet megtudhat az érdeklődő például Mátyás király asztaláról, a paprika pályafutásáról, valamint az igazi magyar ételek elkészítésének különleges főzéstechnikájáról. Ezután a Levesek, Levesbetétek, Főzelékek, Köretek, Hideg előételek, Meleg előételek, Hideg halak, Meleg halak, Rákok, Békák, Marhahúsok, Mártások, Borjúhúsok, Sertéshúsok, Bárány- és ürühúsok, Házi szárnyasok, Saláták, Torták, krémmel töltött és vegyes tészták, teasütemények, piskóták, mézes tészták, Pogácsák, Kevert és égetett tészták, Rétesek, Kelt tészták, Vajastészták, Főtt tészták, Befőttek, Zöldségfélék tartósítása, Sajtok fejezetcímek alatt közel hétszáz, a magyar konyha jellegzetes ételének elkészítését leíró recept olvasható. A betűrendes tárgymutatóval kiegészített szakácskönyv - minden háziasszony figyelmére érdemes. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]