Cím: |
Ningxia wolfberry, a tökéletes táplálék
| Alcím: |
hogyan segít a Ningxia Wolfberry a szívbetegség, a rák, a krónikus fáradtság, a depresszió, a cukorbetegség, és egyéb betegségek leküzdésében
| Szerző: |
Young, Gary (1949) ; Lawrence, Ronald ; Schreuder, Marc |
Szerz. közl: |
Gary Young, Ronald Lawrence, Marc Schreuder
| Kiad. jel: |
2. kiad.
| Kiadás: |
Budapest : VitaFree Kft., [2012] |
Eto: |
613.2 ; 615.89 ; 634.7
| Tárgyszó: |
táplálkozástudomány ; egészséges táplálkozás ; természetgyógyászat ; bogyós gyümölcs ; öregedés ; Ningxia Wolfberry ; antioxidáns ; immunerősítés ; rákbetegség megelőzése ; szív egészsége ; látásélesség ; máj egészsége ; bőr egészsége ; cukorbetegség ; elhízás ; depresszió ; ellagsav ; gránátalma ; keringési rendszer ; áfonya ; citrusfélék ; sejtterápia ; hosszú élet |
Egys.cím: |
Ningxia Wolfberry: the ultimate superfood (magyar)
| Szakjel: |
613
| Cutter: |
Y 70
| ISBN: |
978-963-06-5054-0
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
284 p., [16] t.
| Megj.: |
Bibliogr. a fejezetek végén
| UKazon: |
201224117
| Kivonat: |
Jelen kötet szerzői - köztük a meglehetősen vitatott természetgyógyász, Gary Young - szerint tanulmányok százai jutottak arra az eredményre, hogy egy Észak-Kínából származó, kevéssé ismert gyümölcs, a Ningxia wolfberry (magyarul farkasbogyó) egyesíti magában azon hatásokat, melyek segítenek számos
[>>>]
Jelen kötet szerzői - köztük a meglehetősen vitatott természetgyógyász, Gary Young - szerint tanulmányok százai jutottak arra az eredményre, hogy egy Észak-Kínából származó, kevéssé ismert gyümölcs, a Ningxia wolfberry (magyarul farkasbogyó) egyesíti magában azon hatásokat, melyek segítenek számos kór, így a szívbetegség, a rák, a krónikus fáradtság, a depresszió és a cukorbetegség leküzdésében. Állításuk szerint mindezt ötven klinikai vizsgálat is alátámasztja. Ez a könyv ennek a címlapfotón is megjelenő tápláléknak a "tudományos" hátterét mutatja be. Elsőként azt vizsgálják, mi is áll az öregedés és a betegségek hátterében és áttekintik a kínai farkasbogyó történetét. Szó esik az elképesztő antioxidáns immunerősítő szerepéről, az egyes betegségekkel kapcsolatos állítólagos hatásokról, a bőr állapotának fenntartásáról, s olyan további jótékony hatású anyagokról, mint a gránátalma, a citrusfélék vagy az áfonya. A színes fotókkal is ellátott könyv végén a "tökéletes szuperétel" összeállításának szabályai szerepelnek, az eddig - kizárólag egereken - elvégzett hivatalos kutatások eredményéről azonban mindösszesen fél oldal terjedelemben olvashatunk. A meglehetősen reklámízű kiadvány általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]
|
|
|