A különféle pralinék és bonbonok a luxuskategóriás édességek közé tartoznak - a lényegük a minőség, nem a mennyiség, mind egy-egy falatnyi mennyei élvezet. Effajta nyalánkságot általában vásárolni szoktunk, de az utóbbi időben divattá vált házi elkészítése is, természetesen a csakis a legjobb
[>>>]
A különféle pralinék és bonbonok a luxuskategóriás édességek közé tartoznak - a lényegük a minőség, nem a mennyiség, mind egy-egy falatnyi mennyei élvezet. Effajta nyalánkságot általában vásárolni szoktunk, de az utóbbi időben divattá vált házi elkészítése is, természetesen a csakis a legjobb alapanyagokból. Ehhez kínál kiváló recepteket ez a kötet. A rövid gasztronómiatörténeti bevezető után ízesítés szerint csoportosításban válogathatunk a finomságok közül. A sort a klasszikusnak számító csokoládés, diós és mandulás bonbonok nyitják meg, ezeket követik a kávás és gyümölcsös ízesítésűek, majd azok, amelyek formai kivitelezésükben és aromájukban napjaink trendjeit követik (tehát csilivel, mentával, borssal, mascarponéval stb. ízesítettek). A színes képekkel illusztrált kiadványhoz hat, házilag összeállítható pralinés díszdoboz is tartozik. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]