Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Házi élelmiszer-feldolgozás
Közrem.: Véha Antal (szerk.) ; Csanádi József (szerk.) ; Gyimes Ernő (szerk.) ; Bajúsz Ildikó (közrem.)
Szerz. közl: szerk. Véha Antal, Csanádi József, Gyimes Ernő ; [írta Bajúsz Ildikó et al.]
Kiadás: Budapest : Szaktudás K., 2011
Eto: 663/664 ; 631.115.11 ; 663/664(439)(094)(036)
Tárgyszó: élelmiszer-technológia ; kisgazdaság ; jogi szabályozás ; Magyarország ; házi élelmiszer ; élelmiszer-feldolgozás
Szakjel: 663
Cutter: E 38
ISBN: 978-963-9935-84-6
Nyelv: magyar
Oldal: 230 p.
Megj.: Bibliogr. a fejezetek végén
UKazon: 201203071
Analitika: Kistermelői élelmiszer-előállításjogszabályi hátterének áttekintése
Kistermelői tejtermékek előállítása
Hidegen sajtolt olajok gyártása
Száraztészta otthonról a piacra
A fűszerpaprika kistermelői feldolgozása
Aszalás, savanyítás házilag
Mézkészítés kistermelői piacra
Házi pálinkakészítés
Baromfi- és tojás kisüzemi feldolgozása
Húsfeldolgozás, húskészítmények kistermelői előállítása
Kivonat:
Kifejezetten kistermelők számára készült ez a kötet, amely különféle élelmiszerek házilag való szakszerű előállításához és értékesítéséhez ad hasznos tanácsokat. A bevezetőt követően a kistermelői élelmiszer-előállításjogszabályi háttér kerül tisztázásra. Ezután részletesen olvashatunk a   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
2 kölcsönözhető; ebből 2 elvihető info
1.Felnőtt KORLÁTOZOTT IDEIG KÖLCSÖNÖZHETŐ663 E 38302265Kölcsönözhető
2.Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ663 E 38302266Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer