A Robert Cuthbert vadászati cégvezető, Jake Eastham fotós, Andy Parle főszakács és Ray Smith tapasztalt mészáros által összeállított, rendkívül tartalmas kötet a vadászok igen impozáns kivitelű szakácskönyve. A nagyalakú, több mint ezer fotóval illusztrált kiadványban Robert Cuthbert mutatja be a
[>>>]
A Robert Cuthbert vadászati cégvezető, Jake Eastham fotós, Andy Parle főszakács és Ray Smith tapasztalt mészáros által összeállított, rendkívül tartalmas kötet a vadászok igen impozáns kivitelű szakácskönyve. A nagyalakú, több mint ezer fotóval illusztrált kiadványban Robert Cuthbert mutatja be a vadászat szépségeit, annak vázlatos történetét és az ahhoz szükséges felszerelést. A kötet nagy része állatcsoportonként árulja el az egyes állatfajok sütés-főzéshez való előkészítésének fortélyait (megdöbbentően hiteles fotók segítségével), s összesen hetvenöt, konyhában vagy szabadban elkészíthető receptet is közöl. Olyan finomságok elkészítését tanulhatjuk itt meg, mint a grillezett fajd zöldségkörettel, a marokkói galambpite, az erdei szalonka egresmártással, a parázs alatt sült őzhús, a sáfrányos vaddisznópörkölt csicseriborsóval, az almaborban párolt nyúl vagy a mustáros mókusbecsinált. A kötet végén tárgymutató segíti a tájékozódást. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]