Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A legfinomabb sörös-boros receptek
Alcím: 100 recept
Szerző: Frank Júlia (1946-2022)
Szerz. közl: [Frank Júlia]
Kiadás: Budapest : Corvina, cop. 2011
Sorozat: Frank Júlia receptjeiből/25.
Eto: 641.55(083.12):641.87
Tárgyszó: szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: F 91
ISBN: 978-963-13-6029-5
Nyelv: magyar
Oldal: 79 p.
UKazon: 201120083
Kivonat: Noha a sört és a bort elsősorban innivalóként ismerjük és szeretjük, alkalomadtán felhasználhatóak különféle ételek ízesítésére, dúsítására is. Ezt bizonyítja ez a receptgyűjtemény is, amely száz olyan fogás készítési útmutatóját tartalmazza, amelynek összetevői között szerepel a sör vagy a bor. A levesek és halas étkek után következnek a - túlnyomó többségben levő - húsételek: bográcsos egytálételek, szárnyashúsból, marhából és sertésből készítendő, alkohollal megbolondított fogások. A felsorolást néhány gyümölcsös-boros desszertkülönlegesség (flambírozott barack, boros rizskrém, sabayon stb.) zárja. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonmagyaród 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.641 F 91298746Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer