Gemüseküche : Knackig, frish und voller Vitamine (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
Z 71
ISBN:
978-963-88384-9-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
237, [3] p.
UKazon:
201119061
Kivonat:
Bár hazánkban nincs igazán divatja a zöldségek fogyasztásának - kivéve a köretként felszolgált burgonyát, rizst, valamint a levesbetéteket -, mégis e kis szakácskönyv arra biztat, hogy az év minden szakában együnk többfélét is belőlük. Ennek megvalósításához számos remek, az aktuális időszakban
[>>>]
Bár hazánkban nincs igazán divatja a zöldségek fogyasztásának - kivéve a köretként felszolgált burgonyát, rizst, valamint a levesbetéteket -, mégis e kis szakácskönyv arra biztat, hogy az év minden szakában együnk többfélét is belőlük. Ennek megvalósításához számos remek, az aktuális időszakban frissen termő növényféléket felhasználó recepttel szolgál, amelyek szezonális bontásban olvashatóak a kötetben. A mű elején találjuk az idénynaptárat, amelynek segítségével megtudhatjuk, hogy épp mi terem az adott hónapban. Elsőként a sok friss spárgát, spenótot, újhagymát tartalmazó tavaszi fogások közül válogathatunk, majd következnek az igazán változatos nyári és őszi fogások, végül pedig a kiadósabb, fűszeresebb téli ételek. A választást az érzékletes színes fotók és a receptmutató segíti. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]