Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) [Nincs]
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Receptek marhából, sertésből
Szerző: Tobai Róbert
Szerz. közl: Tobai Róbert
Kiadás: [Budapest] : Mitfozzunkma.hu, [2011]
Sorozat: Magyar remekek, magyar receptek a mindennapokra
Eto: 641.55(083.12):637.5
Tárgyszó: hús ; szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: T 57
ISBN: 978-963-9923-08-9
Nyelv: magyar
Oldal: 48 p.
UKazon: 201119057
Kivonat: Noha a mai egészséges életmód-trendnek nem felelnek meg teljes mértékben a vörös húsok, a magyar tradicionális ízlés okán ma is a közkedvelt húsfélék közé tartozik úgy a sertés, mint a marha. A jelen kollekcióba is csupa olyan étel receptje került be, amely effajta húsokból készíthető el. A kötet első felében a disznóhúsos - karajt, szűzpecsenyét, tarját, dagadót igénylő - fogások közül választhatjuk ki a kedvünkre-fogunkra valót; ezeket követik a marhahúsos ételek, és zárásképp néhány, a nehezebb fogásokat ellenpontozó desszertfajtát találunk. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer