Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Halak és halételek
Alcím: gasztronómiai kislexikon 80 recepttel és ételfotókkal
Szerző: Szabó Péter ; Hoitsy György
Közrem.: Pintér Árpád (fotó)
Szerz. közl: Szabó Péter, Hoitsy György ; [fotó Pintér Árpád]
Kiadás: Budapest : Corvina, 2011
Eto: 641.55(083.12) ; 637.56 ; 597(100)
Tárgyszó: hal ; szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: Sz 20
ISBN: 978-963-13-6030-1
Nyelv: magyar
Oldal: 239 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 236.
UKazon: 201117038
Kivonat:
Sokan és sokszor elmondták már, hogy több halételeknek nagyobb szerepet kellene kapniuk a hazai étkezési kultúrákban, de mindezek ellenére általában a ranglisták hátsó fertályába tartozunk a halfogyasztásról tekintetében. Ez az új gasztronómiai kalauz és receptgyűjtemény újabb lendületet adhat a   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Surd 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.641 Sz 20297368Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer