Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) [Nincs]
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Élelmiszer alapismeretek
Alcím: a vendéglátó szakterület számára
Szerző: Galambosné Goldfinger Erzsébet
Szerz. közl: Galambosné Goldfinger Erzsébet
Kiad. jel: 3. jav. kiad.
Kiadás: [Budapest] : Képzőművészeti Kiadó, cop. 2002
Eto: 663/664(075.32)
Tárgyszó: élelmiszerismeret
Szakjel: 663
Cutter: G 19
ISBN: 963-336-925-8-
Nyelv: magyar
Oldal: 136 p.
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer