Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszer alapismeretek
Alcím:
a vendéglátó szakterület számára
Szerző:
Galambosné Goldfinger Erzsébet
Szerz. közl:
Galambosné Goldfinger Erzsébet
Kiad. jel:
3. jav. kiad.
Kiadás:
[Budapest] : Képzőművészeti Kiadó, cop. 2002
Eto:
663/664(075.32)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664(075.32)
Fő
663/664
élelmiszeripar
Formai
(075.32)
(075.32)
Tárgyszó:
élelmiszerismeret
Szakjel:
663
Cutter:
G 19
ISBN:
963-336-925-8-
Nyelv:
magyar
Oldal:
136 p.
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer