Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A halászlé titkai
Alcím:
rejtelmek, trükkök, praktikák
Szerző:
Zelenák János
Közrem.:
Balogh Tamás (fotó)
Szerz. közl:
Zelenák János ; [fotók Balogh Tamás ...]
Kiadás:
Budapest : Duna International, cop. 2009
Eto:
641.827:637.56
;
641.568(439)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.827:637.56
Fő
637.56
halak, kagylók, rákok stb. húsa ; kagylók, rákok, halak stb. húsa ; rákok, halak, kagylók stb. húsa
Fő
641.827
641.827
ETO jelzet:
641.568(439)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(439)
Magyarország
Tárgyszó:
leves
;
hal
;
nemzeti étel
;
Magyarország
Szakjel:
641
Cutter:
Z 30
ISBN:
978-963-9919-55-6
Nyelv:
magyar
Oldal:
55, [9] p.
UKazon:
200926127
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Belezna
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
641 Z 30
284706
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer