Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Francia bisztrókonyha
Alcím: a klasszikus bisztrókonyha módszerei, receptjei és technikái
Szerző: Bourdain, Anthony (1956) ; Meirelles, José de ; Lajaunie, Philippe
Közrem.: DiScalfani, Robert (fotó) ; Balázs Laura (ford.)
Szerz. közl: Anthony Bourdain ; társsz. José de Meirelles és Philippe Lajaunie ; fotók Robert DiScalfani ; [ford. Balázs Laura]
Kiadás: Budapest : Tericum, cop. 2009
Eto: 641.568(44)(083.12) ; 908.439.121Nagykanizsa
Tárgyszó: nemzeti étel ; ételspecialitás ; Franciaország ; szakácskönyv ; nagykanizsai fordító
Egys.cím: Anthony Bourdain's Les Halles cookbook (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: B 84
ISBN: 978-963-9633-54-4
Nyelv: magyar
Oldal: 302, [2] p.
UKazon: 200912091
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)641 B 84278508Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer