Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Befőzéstől az aszalásig
Szerző:
Presinszki Judit
Közrem.:
Fodor Tamás (fotó)
;
Boldizsár Zoltán (fotó)
Szerz. közl:
Presinszki Judit ; [... ételfotók Fodor Tamás, Boldizsár Zoltán]
Kiadás:
[Budapest] : MediaM, 2008
Sorozat:
Európa és a világ ízei - magyarul
Eto:
641.55(083.12)
;
641.4(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
641.4(083.12)
Fő
641.4
élelmiszerek házi tartósítása ; házi tartósítás, élelmiszerek
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Tárgyszó:
szakácskönyv
;
konzerválás
;
befőzés
;
aszalás
Szakjel:
641
Cutter:
P 90
ISBN:
978-963-87794-5-8
Nyelv:
magyar
Oldal:
64 p.
UKazon:
200824200
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer