Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Ét-vágy
Cím: Bevezetés : új konyhatörténet ; Vadászó-gyűjtögetők és az első földművesek : az ízek fejlődése az őskorban ; Kész étkek után kezüket kivetették : az ókori Görögország és Római ízei ; A tökéletes egyensúly keresése ; Böjtök és lakomák : a középkori Európa étkei és ízei ; Új világok - új ízek : a reneszánsz kori és a rákövetkező étkezési divatok ; A modern fogyasztói társadalom születése : a XIX-XX. század új találmányai ; A séfek, az inyencek és a falánkok : a XIX. és XX. századi francia konyha ; Házon kívüli étkezés : az étterem fejlődése ; Újdonság és hagyomány : a gasztronómia új képe
Alcím: az ízlés története ; gasztronómiai felfedezőút az ízek birodalmába
Közrem.: Freedman, Paul (szerk.) ; Gángoly Attila (szerk.) ; Hajós Katalin (ford.) ; Margitta Nóra (ford.) ; Marton Éva (ford.) ; Németh Zsolt (ford.)
Szerz. közl: szerk. Paul Freedman ; [ford. Hajós Katalin, Margitta Nóra, Marton Éva, Németh Zsolt] ; [szerk. Gángoly Attila]
Kiadás: Budapest : Jószöveg Műhely, 2008
Eto: 641.5(100)(091) ; 392.8(100)(091) ; 930.85(100)
Tárgyszó: gasztronómia ; étkezési szokás ; művelődéstörténet ; történeti feldolgozás
Egys.cím: Food (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: E 96
ISBN: 978-963-7052-75-0
Nyelv: magyar
Oldal: 368 p.
UKazon: 200822186
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Raktárban (SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére)641 E 96273479Kölcsönözhető
Pat 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 E 96280880Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer