Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia
Szerző: Deák Tibor (1935-2013) ; Farkas József (1933-2014) ; Incze Kálmán (1936)
Közrem.: Lendvai Ildikó (közrem.) ; Reichart Olivér (közrem.)
Szerz. közl: Deák Tibor, Farkas József, Incze Kálmán ; [közrem. Lendvai Ildikó, Reichart Olivér]
Kiadás: Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1980
Eto: 663.18:664.8/.9 ; 637.5:663.18 ; 664.8/.9.037:663.18
Szakjel: 663
Cutter: D 34
ISBN: 963-230-147-1
Nyelv: magyar
Oldal: 355 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 317-336.
UKazon: 802452
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ663 D 34137900Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer