Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
HACCP ismeretek és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon
Szerző:
Szeitzné Szabó Mária
Közrem.:
Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft (közread.)
;
Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája (közread.)
Szerz. közl:
Szeitzné Szabó Mária ; [közread. a] Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft., Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája
Kiad. jel:
Utánny.
Kiadás:
Budapest : KIT + Heller F. Gazd. és Turisztikai Szolg. Főisk., [2004]
Eto:
614.31(4-62)(094)(036)
;
614.31(439)(094)(036)
;
613.2
;
640.4
;
339.166.82
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
614.31(4-62)(094)(036)
Fő
614.31
élelmiszer-ellenőrzés ; élelmiszer-higiénia
Földrajz
(4-62)
államcsoportok katonai vagy védelmi szempontból
Formai
(036)
útmutató
Formai
(094)
jogi dokumentumok ; jogforrások
ETO jelzet:
614.31(439)(094)(036)
Fő
614.31
élelmiszer-ellenőrzés ; élelmiszer-higiénia
Földrajz
(439)
Magyarország
Formai
(094)
jogi dokumentumok ; jogforrások
Formai
(036)
útmutató
ETO jelzet:
613.2
Fő
613.2
táplálkozástudomány ; dietétika
ETO jelzet:
640.4
Fő
640.4
szállodák ; vendéglők ; szállodák háztartása ; vendéglátó üzemek háztartása
ETO jelzet:
339.166.82
Fő
339.166.82
élelmiszer-kereskedelem
Tárgyszó:
élelmiszer-vizsgálat
;
Európai Unió
;
táplálkozástudomány
;
vendéglátás
;
élelmiszer-kereskedelem
Szakjel:
610
Cutter:
Sz 46
ISBN:
963-637-220-9
Nyelv:
magyar
Oldal:
161 p.
Megj.:
Lezárva: 2003. ápr. 15. ; Bibliogr.: p. 157-161.
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1672 - InfoKer