Kifejezetten a sütő légkeveréses működési módjára "szabott" receptek olvashatóak ebben a szép küllemű szakácskönyvben, amelyben a választék értelemszerűen így csupa sült fogásra szorítkozik. Ezen belül azonban bőséges a választék. A bevezető után (amelyben a légkeveréses sütő működéséről és
[>>>]
Kifejezetten a sütő légkeveréses működési módjára "szabott" receptek olvashatóak ebben a szép küllemű szakácskönyvben, amelyben a választék értelemszerűen így csupa sült fogásra szorítkozik. Ezen belül azonban bőséges a választék. A bevezető után (amelyben a légkeveréses sütő működéséről és használatáról esik szó) következnek a receptek: reggeli ajánlott ételek (granola, pekándiós süti, kolbászos quiche), előételek és snackek (ropogós csicseri, brie sajt leveles tésztában, cukkinicsipsz), zöldségek (lassan sült paradicsom, szalonnás kelbimbó, ropogós édesburgonya), halak és tenger gyümölcsei (sült tőkehal olívával, mézes-mustáros lazac, ropogós garnéla), szárnyasok és vörös húsok (rozmaringos csirke, pulykamellrolád, fokhagymás marha, almaboros karaj), kenyerek és tészták (friss zsemle, francia bagett, omlós keksz), valamint sütik, kekszek és egyéb desszertek (áfonyás-citromos pite, barna cukros kuglóf, csokis lávasüti). A műfajban ma már szokatlan módon képekkel nem kísért, de jól használható receptekkel teli kötet végén mutató segíti a keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]