Idén, 2019-ben immár huszonegy éve van annak, hogy először ment adásba a mai napig legnépszerűbb magyar szappanopera, a Barátok közt első része. Azóta a - részben eredeti, részben lecserélődött - szereplők igazi sztárok lettek, akiknek személye valósággal összeforrott az általuk alakított
[>>>]
Idén, 2019-ben immár huszonegy éve van annak, hogy először ment adásba a mai napig legnépszerűbb magyar szappanopera, a Barátok közt első része. Azóta a - részben eredeti, részben lecserélődött - szereplők igazi sztárok lettek, akiknek személye valósággal összeforrott az általuk alakított karakterekkel. Most azonban "szigorúan" magánemberként lépnek elénk: valamennyien ajánlanak egy-két olyan receptet, amely egyrészt személyes kedvencük, másrészt szívesen ajánlják kipróbálásra az olvasóknak. A fogások elkészítését maguk mutatják be a részletes sütési-főzési útmutatókat kísérő szemléltető fotókon. Az ételek túlnyomó többsége a magyar konyha színe-javát prezentálja: gulyásleves csipetkével, rakott krumpli vegyes hagymasalátával, csirkepaprikás nokedlivel, kolbászos-tojásos lecsó, szilvás gombóc, császármorzsa baracklekvárral - ilyenek közül válogathatunk. Azért az sem marad hoppon, aki másfajta gasztronómiai irányzatokat preferál: a választékban helyet kapott egy remek spagetti, sajttorta, narancsos konfitált kacsacomb, vegán töltött paprika, és egy kiadós hamburger is. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]