Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Borászati kémia
Szerző: Kállay Miklós (1949)
Szerz. közl: Kállay Miklós
Kiadás: Budapest : Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó, cop. 2014
Sorozat: Borászat/2.
Eto: 663.2 ; 577.1(075.8)
Tárgyszó: bor ; borászat ; kémia
Szakjel: 663
Cutter: K 12
ISBN: 978-963-286-572-0
Nyelv: magyar
Oldal: 206 p.
Megj.: Bibliogr. p. 193-202.
UKazon: 201707092
Kivonat: Elsősorban borászati szakágon élelmiszer-kémiával és -biokémiával foglalkozó szakemberek és szakirányú felsőoktatásban tanuló hallgatók figyelmére számíthat a kötet, amely a korábban Borászat néven megjelent (200608275), műfajában klasszikusnak számító mű egyik részéből lett önálló szakkönyvvé. Elsőként a szőlő érésének biokémiájáról olvashatunk, majd olyan témák kerülnek részletes tárgyalásra, mint a must és a bor kémiai összetétele, az erjedés biokémiája, vagy a bor fejlődésének kémiája. A kiadvány végén találjuk az irodalomjegyzéket és a keresést segítő tárgymutatót. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ663 K 12333693Kölcsönözhető
Hosszúvölgy 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.663 K 12NK022071Kölcsönözhető
Nagyrada 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.663 K 12NK022070Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer